Słodycze bez glutenu

Słodycze bez glutenu

Od kilkudziesięciu lat moja rodzina prowadzi dużą firmę, produkującą słodycze. Założyli ją moi dziadkowie, wielcy pasjonaci słodyczy dobrej jakości. Wiadomo, że na przestrzeni lat sporo się w firmie zmieniało. Po dziadkach przejęli ją moi rodzice, którzy wprowadzili sporo innowacji. Teraz ja przygotowuje się do przejęcia firmy. Udało mi się wprowadzić kilka nowych pomysłów, a jednym z nich było nawiązanie współpracy z innymi firmami. Dość nietypowej, bo pomagamy innym w kampaniach marketingowych. 

Wysokiej jakości krówki

bezglutenowe krówki dla firmMoje dzieciństwo, a teraz dorosłe życie przebiega pod znakiem słodyczy. Wiem oczywiście, że cukier w za dużych ilościach nie jest zbyt dobry dla ludzkiego organizmu, ale od czasu do czasu każdy lubi sobie pozwolić na jakieś łakocie. Obecnie pomagam rodzicom prowadzić dużą, rodzinną firmę, która na rynku istnieje od dobrych kilkudzoesięciu lat. Do tej pory nasze produkty były sprzedawane w sklepach w całej Europie. I to dobrze. Chciałam jednak trochę urozmaicić funkcjonowanie firmy, oczywiście dzięki temu zapewniając dodatkowe przychody. Doskonałym pomysłem okazało się nawiązani współpracy z kilkoma firmami, które przeprowadzają regularnie kampanie reklamowe w oparciu o słodycze. Jako jedyni na rynku zaproponowaliśmy bezglutenowe krówki dla firm bardzo wysokiej jakości i oferta ta spotkała się ze sporym odzewem. Krówki są chyba jednymi z najbardziej lubianych łakoci. Można je też ładnie zapakować tak, żeby było wyraźnie widać napis i logo firmy, któa je u nas zamawia. Krówek mamy kilka smaków, od ciemnych i bardziej gorzkich, po jasne i bardziej karmelowe, słodkie. Zależało nam na tym, żeby wprowadzić w obieg słodycze bez glutenu, bo coraz więcej osób zwraca uwagę na jego zawartość w produktach, również w słodyczach. A trzeba iść za trendami, jakie są na rynku. Obecne trendy zmierzają w kierunku większej dbałości o zdrowie, a co za tym idzie, o jakość spożywanych przez nas produktów. Nawet słodycze mają więc wyostrzone wymagania ze strony klientów. Dzięki temu my mamy możliwość się rozwijać.

Od niedawna na poważnie zajmuje się naszą rodzinną firmą, przygotowując się powoli do jej przejęcia. Produkujemy słodycze, które idą do sklepów na całą Europę. Firma bardzo dobrze prosperuje, ale chciałam, żeby funkcjonowała jeszcze lepiej. Nawiązałam więc współpracę z kilkoma firmami i a w ramach ich kampanii reklamowych produkujemy dla nich słodycze. Najczęściej są to krówki, pakowane w papierki z firmowym logo. Krówki nie maj w sobie glutenu i to nas wyróżnia. 

Close Menu